Blogg

Helg :D

Hei! Nå er det endelig helg, og jeg må vaske...:) Men for at det skal bli litt mer gøy, hører jeg på en lydbok som jeg lånte på mandag. Den heter "Dødslekene", og de fleste har sikkert hørt om den. 
 
//google//

Ellers har jeg bare vert på skolen... 
Har ikke gjort noe spennende i dag, så hade :D 

Heihei :D

Hei, nå er det lenge siden jeg blogget sist, men jeg har ganske mye å gjøre om dagene...
På Torsdag starter ENDELIG turn igjen :D Jeg sleder meg sykt :D
Det blir gøy å endelig komme tillbake fra over 2 måneder (kan nesten si 3..) uten turn!

Jaja.. I det siste har jeg vert på skolen, pc'n, vert på besøk til Benedicte, vert i bassenget, hadd overnatting av ei fra Vanvikan som jeg nesten ikke har møtt siden 2 klassen, osv..

-Mia♥

Min aller beste venn

Hei :)
Nå skal jeg skrive om min aller beste venn :)
Jeg skriver ikke hvem det er før på slutten av innlegget, så kan dere gjette hvem det er :D

Hun er en super venn, og hun er ikke minst morsom! Hun elsker dyr, og turn. Hun har bodd i 3 land tror jeg.
Og jeg snakker selvfølgelig om...

...Benedicte!! :D

-Mia A :)

Klatre i trær♥

Hei! På Torsdan klatret jeg i et tre utenfor her. 
Jeg hadde seler.

Ja... Nå må jeg nesten gå, hade!

 

SjokoladebollerDette trenger du:

100g romsvarmt smør
1 dl strøsukker 
3 dl havregryn
2 ss kakao
1 ts vaniljesokker
2 ss kall kaffe 

Slik gjør du:

Rør smør og sukker godt sammen.
Tillsett  resten og rør sammen til en deig.

Form små boller og rull de i kokos eller perlesukker.
Still de kaldt for å stivne.

 

Snø...

Jaaaa, dett innlegget bli 11 dager forsinket men....

Jeg kan ikke skjønne at det virkelig ble SNØ 1. Juni! Vi i Rissa våknet til snø den 1. Juni. Juni er liksom en sommer-måned, ikke en vinter-måned! Helldivis ble det sol i løpet av dagen, så snøen forsvant.

Dette bildet ble tatt da jeg våknet 1. Juni:

-Mia

På tide å blogg igjen kanskje????

Jeg vet jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, men jeg har ikke hatt tid. I en hel uke nå, har det vert sol, og over 20* grader.
Så nå tar jeg en liten blogg-pause. Kan hende det kommer noen innlegg iblant, så bare ta en tur innom iblant ;)


Ja.... Hade!Spørsmålsrunden

Hei! Jeg minner om spørsmålsrunden!
Jeg skal svare i morgen, så kom igjenn å still spørsmål!
Jeg svarer på video!
17. Mai videoen kommer mest sannsynelig i løpet av kvellden eller i morgen.17. Mai

Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden, så blir det kansje på video!
Hei! Gratulerer med dagen alle sammen! Nå har jeg vert å feiret 17. Mai sammen med gammle venner og familie.
Jeg tok med meg kameraet mitt, men ikke minnekortet, så jeg brukte minnekortet til mobilen. Så med en gang jeg hadde satt inn minnekortet, gikk den tom for strøm.
Så glemte jeg jo selvfølgelig å bytte tillbake, så jeg fikk ikke tatt noen bilder i dag. Derfor skal jeg ta mange 17. Mai bilder nå når jeg har laddet opp kameraet mitt, så skal jeg sette det sammen til en video, å legge inn her. Så den kommer i kveld, eller i morgen. I dag har jeg spist bare 3 is... Men dert har ikke noe å si : ) 


Hade, og ha en god 17. Mai vidre!

Videoblogg

Hei! Får ikke tid til videoblogg i dag, så det kommer kansje i morgen.
Men jeg trenger fortsatt tips fra DEG!
Skriv i kommentarfeltet unnder om hva du vil se på videobloggen.

-Mia

Lese din blogg?

Hei! Jeg har ikke så mange blogger å lese, så jeg lurte på om jeg kan lese DIN blogg. Om du vil at jeg skal lese bloggen din, må du skrive i kommentarfeltet, så legger jeg deg til som venn. På den måten ser jeg når du har publisert et innlegg.
Håper du vil skrive i kommntarfeltet og vil at jeg skal lese bloggen din!


-Mia

Marsvinpoter

Hei! Nå har Benedicte startet en ny blogg som heter "marsvinpoter.blogg.no" .
Der skriver hun om ting du bør vite om et marsvin, hvordan det skal stelles, og mye mer.
for den som har et marsvin, eller har tenkt å få et, anbefaler jeg denne bloggen.

Marsvinpoter.blogg.noGnagerkonkuranse

Hei! Som sakt i det forje innlegget, skal jeg bli med på en gnagerkonkuranse. Jeg tenkte å melde på hamstern min med disse bildene:

Det....

...og det.

Hvis det bare er låv med et bilde, tar jeg det øverste.
For mer informasjon om konkuransen trykk HER.

-Skal du bli med?
-Har du en ganger?
-Hvilket bilde var søtest?
Kommer ikke inn

Hei! Jeg kommer ikke inn på bloggen min på PC'n, så jeg skriver på mobil istede. Jeg tenkte jeg skulle bli med på en konkuranse, men jeg kan jo ikke legge inn bildet når det ligger på PC'n, og jeg er på mobilen... Men nå må jeg gå, hade!

-Mia

Fra søppel-plukker dagen

Hei! På fredag i de 2 første timene plukket vi søppel ved strømmensbrua. Først var vi ikke ivrige i det hele tatt, men så fikk vi vite at den som plukket mest søppel, skulle få en sjokolade. Da fikk vi fart på oss ja! Vi fant FULT av plastikk, og sånnt... Det var ingenting som satte grenser da. Vi brydde oss ikke en gang hvis.det var noe som var fult av jord eller mark. Eller om det lå fult av bein(inkludert kjeve med tenner på!) og knokler ved siden av.

Litt av søplet vi fant.
Så i slutten av 3 timen, fikk vi vite vem som hadde vunnet. Da hadde jeg og Benedicte plukket mest! Så vi fikk en...

...stratos hver!! Mmmmm!!!

-Mia

Kvelden er din

Hei! Nå sitter jeg å ser på kvelden er din.

Hade!

-Mia

Dag 7

Hei!  Jaaa..... Da er det bare å starte!
Dag 7 - Wants from H&M
Dette er det jeg vil ha fra H&M:


Leppeglans - 29.50.-

5 pack armband - 49.50.-

2 pack hårklemmer - 29.50.-

3 pack armband - 49.50.-

2 pack halskjeder - 49.50.-

Sko - 129

Sko - 99.-

Topp - 79.50.-

Topp - 79.50
Hørespilene mine

Hei! Nå har jeg tenkt å skrive om hørespillene mine. Jeg kommer ikke på alle jeg har, så jeg tar de jeg har på digibok, og noen som jeg har på cd. Da er det bare å starte da!
Doktor Proktors....
...prompepullver: Den handler om når Bulle flytter inn i kanonveien, og blir nabo med Lise og Doktor Proktor. De blir hn venn med, og sammen lager de prompepulver og promponaut pulver. Promponautpulveret selger de til "Nasa" og prompepulveret selger de til barna i nabolaget og på skolen. Men faren til bøllene på skoen Truls og Trym, prøver å stjele oppfinnelsen, og sørger for at Bulle og doktor proktor blir satt i fengsel. Da er det opp til Lise å få reddet oppfinnelsen, mens Bulle og Doktor Proktor prøver å komme seg ut av fengselet.
...tidsbadekar: Det handler om at doktor proktor har drat til Frankrike for å finne sin elskede Shuliet Margarin(eller hvordan det skrives...). Men noe har godt galt, så Bulle og Lise må redde han. Men siden Bulle er en liten rotekopp, klarer han å rote seg opp i anndre plasser. Men resten må du nesten finne ut selv om du synes det høres interesankt ut. Det går sikkert å finne klipp på youtube, eller så er det bare å spørre meg om jeg kan ta opp lydboka i små klipp, så kan jeg legge det ut på bloggen om det går. Det gjeller alle lydbøkene jeg nevner.

Men nå skal jeg prøve å sove igjenn, så det kommer del 2. Hade!

-Mia

Benedicte tar flikk-flakk på trampoline!

video:mov142Sorry for dårlig kvalitet!
Er ikke Benedicte flink?????
Kommenter gjerne om hva du synes.

-Mia

TUUURN♥

Hei! I dag har jeg jo som vanlig vert på turn. Først trodde jeg at det skulle bli den verste turntreningen på lenge, fordi vi bare satt å snakket med venner å sånnt en ganske lang stund. Men så kom en av turnlærerene bort til meg, Benedicte, Sol og Gunn Maja å spurte om vi ikke hadde noe å gjøre, å da svarte vi nei. Da fikk vi bli med guttene som han trente, å øve med de. Førrst skulle vi hoppe inn i en vegg der vi hadde satt en tjukkas(eller hvordan det skrives...), det var for at vi skulle få bedre sprett eller hva jeg skal kalle det, på trampetten. Det gjore vi noen runder, så gikk vi til trampetten. Der skulle vi øve på hvordan vi beveger armene i strekkhopp. Når vi hadde gjort ferdig det, tok vi salto, og jeg sto ikke på noen av de xD Så når jeg har satt opp trampolinen, er det nåkk det som er temaet for denne sommeren xD Men når vi hadde holdt på med salto en god stund, fikk vi enndelig gå til "Ear floor" 'en. Der fikk vi egentlig gjøre hva vi ville, så jeg tok araber flikk- flakk. Da sa hun bra, fordi hun ikke hadde hatt meg på 1år! Men at jeg måtte strekke ut føttene mer. Neste runde gjorde vi det samme, og Benedicte sto frammom meg, så hun gjore en KJEMPEBRA en, å da ba Mette(turnlæreren) henne om å ta araber-flikk flakk x2 neste runde. Så var det min tur. Da klarte jeg ENNDELIG(har egentlig alldrig hatt strake føtter0_0) å ta flikk flakk men nesten strake føtter. Da ba hun meg også om å ta araber-flikk flakk x2 neste runde. Etter å ha tatt salto på enden av ear floor'en (å vi lander selvfølgelig på en tjukkas etterpå da) gikk jeg og Benedicte tilbake til køa. Men da vi hadde kommet halvveis, stoppet Mette oss, å forklarte hvordan vi skulle gjøre det. Men så ombestemte hun seg å sa at vi skulle ta araber-flikk flakk-bak neste runde istede. (bak er det samme som back flip) Så neste runde når det var Benedicte sin tur, trodde hun at Mette ikke skulle holde henne så godt, så hun landet på ryggen der hun skulle ta bak(men uansett, det ble velldig bra siden det var hennes første!!!). Så var det min tur... Da bar hun meg rundt xD Men den anndre runnden skulle vi ta så mange flikk flakk vi klarte sammenhengende etter araber. Da klarte Benedicte 3 og jeg 2. Neste runde skulle vi gjøre det samme, og da tok Benedicte 6!!!! Og jeg tok 3 :) Ny personlig rekord til begge to:) Men etterpå måtte vi ha litt styrke å så tøye ut... Så ver vi ferdig:)
Men nå må jeg gå... Hade!

Dette bildet ble tatt og redigert av Mia fra miaamaa.blogg.no (bildet er bare redigert i svart-hvit... så Mia har ikke klippt det ut fra et bilde....)

-Mia

"15 days" prosjekt?

Hei! Jeg lurte på om jeg skal begynne med et sånnt "15 days" prosjekt?? Da skal vi SAMMEN finne ut hva jeg skal blogge om i 15 dager. Det kan foreksempel se slik ut:
"Dag 1: Barndoms bilder
Dag 2: wants from h&m
Dag 3: ..... osv....

I 15 dager. Men dere må komme med forslag til hva jeg kan gjøre. Jeg begynner når jeg har fått en liste, og det er bare å komme med fler forslag pær kommentar. Om du ikke kjønte det, er det bare å skrive det i kommentarfeltet, så lager jeg et nytt innlegg der jeg forklarer det nøyere.

Hade!

-Mia

Kan jeg bli din leser?

Hei♥ Jeg har ikke akkuratt så mange blogger å lese, så jeg lurte på om jeg kunne lese bloggen din.
Det er bare å skrive i kommentarfeltet, og synes jeg bloggen din er innteresang, blir jeg garantert din faste leser.
Jeg vil gjerne bli venn med de som har de bloggene jeg leser, så hvis du får en vennefårespørsel, skal du være sikker på at du har fått en ny leser;-)

Dette bildet er tatt og redigert av Benedicte fra ehminei.blogg.no.

Det var det♥ Håper noen har lyst på en ny leser og venn til bloggen sin:) Hade!
(for kontakt: miaablogg@hotmail.com)

-Mia♥

Fyrishåv

Hei! I dag var jeg som sakt på fyrishov. Det var kjempegöy! Jeg og Ida rusjet i den störste sklia 3 ganger tror jeg:\ Det er et sånnt tau som henger fra taket og når nesten helt til vattnet, å jeg klattret nesten helt til toppen(kansje litt over halvparten på det lenskte...xD) :) (det er ganske höyt under taket...) Så svömt vi litt rundt, så hoppa ä 3 metern 2 gang. Og så var det en sånn hinderlöype der som vi holt på med ganske mye:) Hade!

-Mia♥

Spörsmålsrunde eller mågjöre-video?

Hei! Jeg har tenkt på å ha ennten spörsmålsrunde eller mågjöre-video... Men jeg er ikke sikker på hva jeg skal velge... Hva synes du jeg skal ha? Jeg kan jo selfölgeli ha begge deler, men da er det kansje lurt å ha f.eks spörsmålsrunde på Onsdag og mågjörevideo på Lördag eller söndag eller noe sånnt... Tror jeg skal pröve å bestemme meg innen i morgen kveld.. Kom gjerne med forslag til anndre ting, hva du synes jeg skal ha og spörsmål/noe jeg må gjöre...
Snakkezzz!

Right now:)

-Mia♥

Blogger jeg leser.

Hei! Nå tenkte jeg å si hvilke blogger jeg leser. Det kommer bilde, blogg-adresse, navn på blogg og navn på eier(ene).

Benedicte. Hennes blogg heter Ehminei Hun blogger om hverdagen, turn, dyr og mye mer.


Lise, Natalie, Hanna, Mette og Stine sin blogg. Den har fått navnet LNHM og de blogger om litt av hvert.


Mia sin blogg. Den heter Miaamaa og hun blogger om Hverdagen, mote, bilder hun har tatt og mye annte som faller inn.


Julie sin blogg heter Juliepiaa. Hun blogger om hverdagen, foto og outfit's for det meste.


Mette sin blogg heter Smette. Hun blogger for det meste om hverdag og bildene hun tar.


Så var det Ingrid sin blogg da. Den heter zwipp, og hun blogger for det meste om hverdagen, mote og bilder.

Dette er Amalie sin blogg, parvana. Hun blogger om gården sin, turn og MYE mer;)

Det var noen av de bloggene jeg leser.
? Leser du noen av de samme?
? Skal jeg begynne å lese din blogg?

-Mia♥

20 Alle barna vitser.

Alle barna...
-hadde bra karakter unntatt Otto, bli dårligst var hans motto.
-hoppet paradis unntatt svein, han var stein.
-lekte i sandkassa unntatt Linda, hun satt fast i grinda.
-stekta pølser unntatt Lill, hun var grill.
-var gode i gym, unntatt Finn, han hadde muskelsvinn.
-løp ut av den brennende skolen, unntatt Finn, det ringte jo inn.
-fikk brus, unntatt Ann, hun fikk vann.
-gikk på skolen unntatt Tove, hun ville bare sove.
-snakket med politiet unntatt Kent, han ble satt på vent.
-lekte i vannet, Blobb, Blobb, hvor er Hanne?
-likte biler unntatt Diego, han likte lego.
-snakket fint unntatt Anne, hun ville bare banne.
-vannet blomster unntatt Anna, hun satt oppi kanna.
-lekte indianer og cowboy unntatt Merete, det var henne de skalperte.
-gikk til skoletannlegen unntatt Liss, hun hadde gebiss.
-spilte fotball unntatt frode, det var hans hode.
-satt på skipet unntatt Gunn, hun lå på bunn.
-kjørte Volvo unntatt Lada, hun kjørte Lada.
-hadde fine fortenner unntatt Pia, hun datt i sklia.
-svømte unntatt lasse, han kunne bare vasse.

Det var det. Håper dere likte de. Det var ikke alle som var like bra men... nå må jeg legge meg, vil være opplakt til i morgen!

-Mia

Some pictures

Hei! I går kveld sa jeg at jeg skulle legge ut noen bilder av når Kiara skulle få mat.
Håper dere liker de!

(Om du lurer på hva det gule er, så er det noen slaks vitmainer... Slik ser det ut:

Ja... Men over til matvraket.

Dette vile jeg ganste fornøyd med....

♥♥♥Hun ville holde selv♥♥♥

Nammenam!

Nå var hun ferdig! Fikk ikke bilde av det, men hus slikket til og med på stigen for å lete etter yoghurt!


Da var det på tide med en liten bulnd;)

Disse bildene tok jeg i dag(Hun fikk litt mer yoghurt siden det ble så lite å går....):

Ja, det var dette hun fikk....

Mmmmm!


Tatt åvenfra.

(Ble litt rødt fordi jeg holdt for blitsen...)

Dårlig kvalitet, jeg vet...

Nå ble jeg litt mett....


Litt av maten hun fikk i dag...

Sleiker, fordi hun bruker å få sleike fingern min der....☺

Hallo!

Så et siste bilde.

Hade! Nå skal jeg bort, blir et innlegg til når jeg kommer til bake(Om et par timer..)

-Mia♥


Skolen i går.

Hei. I går var jeg på skolen.
Jeg tok noen bilder av vennene mine, de fleste har blogg så jeg skriver bloggadressen + navn under bildene.

Dette er Benedicte. Hun er dypt konsentrert med et blogg- innlegg. Trykk HER for å komme til Benedicte`s blogg.


Dette er Katia. Jeg er ikke sikker på om hun har blogg, men om hun har det har hun ikke en norsk blogg, siden hun kommer fra et annet land.


Dette er May Iren.


Dette er Solveig. Hun blogger om hunden hennes☺ Trykk HER for å komme til Solveig`s blogg.


Dette er Ida. Jeg er ikke helt sikker på om hun har blogg.


Dette er Mia. Trykk HER for å komme til Mia`s blogg.


Dette er Stine. Hun har en blogg sammen med noen klassekammerater, trykk HER for å komme til Stine og hennes venner sin blogg.

-Mia♥

Favoritt-ting

Jaa... jeg er ikke helt sikker... om jeg glemmer noe er det bare å kommentere om hva dere vill jeg skal skrive mer om, eller om dere har noen spørsmål. Jeg minner om at dere bør skrive hva dere vill jeg skal skrive om på denne bloggen. Jaaa. Da kommer "favoritt- tingene mine"
Favoritt....
...sporten min?? Turn
...maten min?? Kylling
...desæren min?? Kake!
...Faget mitt på skloen?? Matte
...farge?? Lilla og blå
...bok?? SOLSTORM himmelslør
...lydbok?? Muffe, doktorproktor, pitbullterje, og mye mer.
...drikke?? Saft og bris(kullsyrevann)

Ja... Nå kommer jeg desverre ikke på noe mer... men husk det jeg skrev øverst! Kommenter om det er noe informasjon dere mangler om med!

-Mia

Hei!

Hei! Jeg har hatt TUSEN blogger før, men jeg håper at denne vill gå bedre enn de forje.
Jeg vill gjerne at dere skriver en kommentar om hva dere vill jeg skal skrive om. I dag har jeg vert på skolen. Vi sluttet klokken 12.50. I de to første timene fortsatte vi på et filmprosjekt vi har i norsk. I de to siste timene hadde vi matte. Jeg ble nesten ferdig med leksene til Tirsdag. Jeg manglet bare en oppgave....xD
Nå må jeg gå å spise, skal bli med å hjelpe mamma å passe lillebrødrene mine.

-Mia♥