innformasjon

Ny underskrift

Hei! Nå her jeg lagd 2 nye undreskrifter jeg skal ha nederst på alle innleggene mine nå fremover. Nå skal dere få velge hvilken dere synes jeg skal ha.
1) (Denne synes jeg er finest... Så frem til jeg får svar, bruker jeg denne)
2)


Hvilken skal jeg ha?
Er det noe jeg bør forandre på de?
Blogg lyst

Hei! Blogg lysten er ikke helt på topp i dag. Men kansje kommer det mer i morgen istede. I morgen har jeg henkt å vaske ferdi rommet og badet, å så skal jeg vaske buret til Kiara. Etter å ha vasket tenkte jeg meg en tur på Europris og Dyrehjørnet. Håper de har fått inn noen nye hamster- ting som er sånn passe billig. Jeg tenkte også og kjøpe noe nytt gnagergodt. Men vi får se i morgen hva jeg ennder opp med! Men nå skal jeg prøve å sove, fikk en dårlig natt i i går sååå... God natt!

Huff... Savner farfar.. Dette er blomstrene han fikk fra familien min. (Har kansje ikke nevnt det siden jeg fikk bloggen etter det, men farfaren min døde i februar 2012(nevner ikke nøyaktig dato...)
Men hade!

-Mia

Minndre data bruk

Hei! Nå har jeg tenkt å ikke være så mye på PC'n som før. Det betyr at det ikke blir like mange innlegg som før, eller så blir det mer enn før. Det kommer ann på om jeg har mobilen i nærheten. Det betyr at det blir mer mobilblogging nå fremmover. Mobilen tar ikke like bra bilder som kameraet, så de bildene jeg tar med kameraet kan jeg legge ut noen ganger i uka. Jeg har fortsatt noen bilder fra sverige som jeg tenkte å dele med dere, så det blir vell en gang når jeg får tid. Men nå må jeg skynte meg å dra til skolen. Hade!

-Mia