mars 2012

Besök

Hei! Nå har jeg besök av en av mine beste venner Ida. Men snart skal vi spise lönsh så skal vi dra bort, så jeg tror dette bilr det aller korteste innlegget jeg noen gang har hatt xD Hade!

Haha, denne spiste jeg på flyplassen xD

-Mia♥

Some pictures

Heei! Nå tenkte jeg å vise noen av bildene jeg tok med speilrefleksen til mamma mens jeg var hjemme i norge.

Et veldig dårlig bilde av meg... Menmen...

Det var de eneste bildene jeg hadde på kameraet fra speilrefleksen jeg hadde da men...:)
Hade!

-Mia♥

Tror jeg har bestemmt meg....

Hei! Nå tror jeg at jeg har bestemmt meg. Jeg tror nåkk at det blir spörsmålsrunnde denne uken, så blir det kansje mågjöre-video neste uke eller noe sånnt... Har ikke så mye plass igjenn på kameraet, så det bilr ikke noen video för jeg har kommet hjem uannsett. Jeg orker ikke å laste over bildene jeg tok i dag, så de kommer kansje i morgen istede. Så da må det vell bil noen anndre bilder da! Jeg låvet jo at det skulle bli bildene fra flyturen i dag, så da legger jeg ut ressten! Det er bare igjenn fra flyplassen da xD videoene tror jeg heller kommer når jeg har kommet hjem igjenn. Orker ikke å gjöre det mens jeg er her. Så bare kos dere!
Denne syntes jeg var morsom når jeg var minndre xD

På dette bildet somet jeg max når jeg skulle ta bildet, og når jeg skulle beskjäre bildet på kameraet somet jeg inn max. Dette er egentilg ganske langt unna.

Softis-maskinen de skal he i sallatbaren:)
Hade!

-Mia♥


Today

Hei! I dag skal jeg på jobben til pappa... Det blir göy:) Snart kommer det en fyr som skal se på motorsykelen til pappa, og kansje kjöpe den. Nå sitter jeg på macbooken til pappa mens jeg nyter en god og "sunn" daim is:)siden pappa og Tommas ikke klarte å spise opp all isen för de åpnet salat-baren måtte de ta med isen hjem. jeg skal pröve å få tatt noen(mange) bilder i dag. Jeg har tatt noen bilder av hamstern min også, så det blir sikkert noen bilder der også:) Men hade! Nå skal jeg gå å gjöre noe annet(er ikke sikker på hva ennda, men jeg finner nåkk på noe!) hade!

-Mia:) 

Spörsmålsrunde eller mågjöre-video?

Hei! Jeg har tenkt på å ha ennten spörsmålsrunde eller mågjöre-video... Men jeg er ikke sikker på hva jeg skal velge... Hva synes du jeg skal ha? Jeg kan jo selfölgeli ha begge deler, men da er det kansje lurt å ha f.eks spörsmålsrunde på Onsdag og mågjörevideo på Lördag eller söndag eller noe sånnt... Tror jeg skal pröve å bestemme meg innen i morgen kveld.. Kom gjerne med forslag til anndre ting, hva du synes jeg skal ha og spörsmål/noe jeg må gjöre...
Snakkezzz!

Right now:)

-Mia♥

The plane!!

Hei! Som dere sikkert vet har jeg vert på en liten flytur på ca. 1 time og 15 min. Men jeg kom da fram til slutt! under flyturen tok jeg noen bilder.... Her kommer de:
Slik ser det ut over regnet;)

På vei ned igjenn...

Inni en sky:)

På flyplassen i sverige mens vi venntet på at koffertene skulle komme.
Nå klikket det der når man skal laste opp bilder, så nå må jeg avslutte, så kommer det flere innlegg om dette senere + to videoer hvis jeg klarer det. hade!

-Mia♥

Sverige!

Hei! Nå er jeg i sverige å sitter på MAC'en til pappa. Pappa sitter på ipaden, Elin og Alva leker med påske-heksene som egentlig er påskepynt og Anna(stemora mi) er på jobb. Det ble ikke noe mange innlegg i går, for jeg kom ikke inn på blogg.no. Ikke en gang på mobilden kom jeg inn! Så det bilr ikke noen bilder fra Back to the 80's för jeg kommer hjem. Men jeg låver at det skal bli et innlegg etter jeg har kommet hjem igjenn. Mens jeg satt på flyplassen i trondheim, på flyet og på flyplassen i stokcholm, tok jeg noen bilder, så når jeg kommer på PC'en nede kommer det sikkert noen bilder og 2 videoer fra landingen. Etter jeg hadde landet med flyet, hentet bagasjen og kommet til pappa(som ventet på meg på flyplassen) kjörte vi rett til jobben til pappa. Pappa og Tommas(naboen) startet en salat-bar/kaffè, så i morgen skal jeg bli med pappa å jobbe fra 3-6 altså 3 timer. I dag og i morrgen skal söskenbarnet mitt My jobbe der også. Etter jeg hadde fårr grais salat og 3 bröd der, dro vi hjem så jeg fikk satt tingene mine på rommet og roet meg litt ned, för vi dro å hentet Elin og Alva på barnehagen. Gjett om de ble glad får å se meg!  Elin hoppet rett opp i armene på pappa, för hun merket at jeg også var med, da hoppet hun opp i armene på meg. Alva sprang å gjemte seg bak döra og tittet fram å lo...xD så sprang hun fram og hoppet opp til meg:) Så dro vi hjem, og jeg hilset på hamstern, ga hun et ite hus. Snart tenkte jeg at jeg skal gi henne litt vitamindråper og litt gnager-godt. Jeg har gjort en av to sider i matten som er til Onsdag etter jeg har kommet hjem(dagen etter jeg har kommet hjem...). Så var det bare å spose middag etter leksene. Etter det hadde pappa godt å tatt seg en is, så da ville jo vi også he en, så da ble det is til desärt:) Bare fine ting har skjedd i dag:) Men hade! kommer sikkert noen bilder fra i dag når jeg har kommet på den statsjonäre PC'en. Hade! 

-Mia 

Back to the 80's

Hei. For en ganske lang stund siden kom jeg hjem fra back to the 80's. Drt var kjempebra, og jeg annbefaler det til alle som bor i nærheten av Rissa. Det var jo selvfølgeli ikke låv til å ha mobilen på unnder fårestillingen, så jeg har ikke noen bilder på mobilen(blogger på mobilen nå...). Derfor kommer det et innlegg etter skoen i morgen istede. Jeg slutter klokken ti på ett i dag, så det blir sikkert ganske mange innlegg. Jeg skal ladde kameraet å ha med på skolen i morgen, så skal jeg også ta noen bilder hjemme da xD Kansje det blir noen bilder av når jeg gjør lekser også xD Jeg må jo selvfølgeli gjøre alle leksene for hele uka og ganske mye for uka etter påskeferien... Helig vis er jeg nesten ferdig med matten for hele perioden, mangler bare leksene til Onsdag etter påskeferien. Så da har jeg litt engelsk(har kommet ganske langt der også...), RLE og norsk. Da er det ikke så mye da:) Men jeg må jo selvfølgelig pakke også, men det går fort, så det gjør jeg på kvelden. Håper det blir mye blogging i morgen også. Men håper også at det ikke blir så korte innlegg. Det er jo nesten litt bortkastett tid for både meg og dere lesere å lese så korte innlegg. Men for eksemmpel i friminuttene, så vil Benedicte eller noen anndre gjøre noe annet, så da blir det et veldig kort innlegg. Det er jo ikke meningen at bloggen skal ta all tiden fra meg, så jeg ikke har tid til venner og annen fritid. Men nå tror jeg at jg skal legge meg etter jeg har lakt ut noen bilder. Hade!

Lillesøstrene mine sist jeg var der. Det er de, pappa, stemora mi og resten av familien min jeg skal besøke i morgen(Torsdag).

Var vi ikke flinke xD Benedicte var flink, men jeg var ikke dirrekte så god. Dette var sommeren 2011.

Kjenner dere igjenn denne karen?? Det er en tryllekunstner som var med i Norske Tallenter. Han var på rissamartnan og tryllet:)

Ja... var jeg ikke flink xD

-Mia

Back to the 80's

Hei! I dag er den "store" dagen. Jeg og Benedicte skal på Back to the 80's!
Til nå har vi ordnet oss klar, så det er bare å dra! Men hade!

-Mia♥

Blogger jeg leser.

Hei! Nå tenkte jeg å si hvilke blogger jeg leser. Det kommer bilde, blogg-adresse, navn på blogg og navn på eier(ene).

Benedicte. Hennes blogg heter Ehminei Hun blogger om hverdagen, turn, dyr og mye mer.


Lise, Natalie, Hanna, Mette og Stine sin blogg. Den har fått navnet LNHM og de blogger om litt av hvert.


Mia sin blogg. Den heter Miaamaa og hun blogger om Hverdagen, mote, bilder hun har tatt og mye annte som faller inn.


Julie sin blogg heter Juliepiaa. Hun blogger om hverdagen, foto og outfit's for det meste.


Mette sin blogg heter Smette. Hun blogger for det meste om hverdag og bildene hun tar.


Så var det Ingrid sin blogg da. Den heter zwipp, og hun blogger for det meste om hverdagen, mote og bilder.

Dette er Amalie sin blogg, parvana. Hun blogger om gården sin, turn og MYE mer;)

Det var noen av de bloggene jeg leser.
? Leser du noen av de samme?
? Skal jeg begynne å lese din blogg?

-Mia♥

Friminutt nr.2

Hei! Nå har jeg nettopp hatt matte. De tacomuffinsene jeg og en venninne leget tok jeg med 10 av på skolen i dag. Benedicte spiste 2 og jeg har spist resten. Nå er det bare 3 igjenn og jeg er STAPPMETT! I neste time har jeg svømming. Så må begynne å gå ned dit snart så... Hade!
-Mia

Friminutt nr.1

Hei!! I dag har jeg til nå hatt bare musikk. I de to neste timene skal jeg ha matte med ressten av A-gruppa. Jeg håper vi skal jobbe med leksene. Nå sitter jeg, Benedicte og Ida "ute" for å få litt mer varme i oss. Men snart skal vi ut igjenn, får det ringer snart inn. Hade!
-Mia

I dag

Hei! I dag har jeg egentli en ganske enkel plan for dagen. Først skal jeg på skolen til klokken blir 3. Dette er planen min på skolen: 1&2 timen: musikk 3&4 timen: matte 5&6 timen: svømming så skal jeg hjem å gjøre lekser og blogge litt. Det blir sikkert ikke SÅÅÅ mye blogging i dag, men det blir litt. Skl ladde mobilen min, så skal jeg prøve å blogge så mye jeg klarer i friminuttene i dag. Men hade!
-Mia

The day today♥

Hello! I dag har jeg som sakt tidligere, vert til Mia. Vi var ute å tok bilder en stund, så ville vi inn siden vi begynnte å fryse. På vei hjem igjenn kom Mia på at hun ikke hadde på seg brillene sine, så hun letet først i den ene lomma "Nei, ikke her" og den anndre "Ikke her heller.... hvor kan de være?????" Så da var det bare å begynne å lete da. Etter kansje 10-15min fant vi ut att vi måtte begynne å gå inn, men vi hadde jo fortsatt ikke funnet brillene... De brillene kostet noen 1000 kroner, så de var GANSKE dyre! Når vi kom hjem til Mia tok det en stund før moren hennes oppdaget at hun ikke hadde på seg brillene, men solbriller siden hun(moren) snakket i telefonen. Men så oppdaget hun det, å spurte hvor hun hadde gjort av brillene. "Nei... Når jeg å Mia(meg..) skulle ta bilder så mistet jeg brillene mine, så jeg finner de ikke...."  Da ble moren ganske sur, så vi måtte ut å lete en gang til... Etter 10-15 min kom vi tillbake. "Har dere funnet brillene dine nå da Mia?" spurte moren. "nei", svarte hun. Etter en liten stund måtte vi ved å lete igjenn, men da var moren og ei til med å letet. Etter kansje 5 min sa jeg "Mia, jeg fant de!" da lå de et stykke unna der vi hadde vert, og de var litt sølete av gjørma. Men det er bra vi fant de! Etter det var vi bare inne å spiste pølser og satt litt på PC'en. Her er bildene jeg tok(det er ganske mange på speilrefleksen til Mia, så jeg må få henne til å sende meg bildene...):

Tegn på at våren er på vei!

Mia skulle rette litt på den...
Før redigering...

etter redigering....

Lokket på katta si xD

Mia måtte ha på seg de gammle brillene sine....
Mia leter etter brillene sine...


Det var de bildene!

Så måtte jeg jo selfølgeli legge ut et bilde av meg også da xD
Hade!

-Mia♥

Friminutt nr.1

Some pictures.

-Mia

I dag

Hei! I dag skal jeg på skolen. Det kommer sikkert et innlegg i friminuttene. Jeg skal ta med kameraet så når jeg kommer hjem så blir det sikkert noen bilder. Etter skolen så skal jeg bli med Mia hjem, så det kan hende det tar litt tid før jeg får lakt ut bildene. Men nå må jeg spise mat, så jeg kan komme meg på skolen. Hade!

-Mia

20 Alle barna vitser.

Alle barna...
-hadde bra karakter unntatt Otto, bli dårligst var hans motto.
-hoppet paradis unntatt svein, han var stein.
-lekte i sandkassa unntatt Linda, hun satt fast i grinda.
-stekta pølser unntatt Lill, hun var grill.
-var gode i gym, unntatt Finn, han hadde muskelsvinn.
-løp ut av den brennende skolen, unntatt Finn, det ringte jo inn.
-fikk brus, unntatt Ann, hun fikk vann.
-gikk på skolen unntatt Tove, hun ville bare sove.
-snakket med politiet unntatt Kent, han ble satt på vent.
-lekte i vannet, Blobb, Blobb, hvor er Hanne?
-likte biler unntatt Diego, han likte lego.
-snakket fint unntatt Anne, hun ville bare banne.
-vannet blomster unntatt Anna, hun satt oppi kanna.
-lekte indianer og cowboy unntatt Merete, det var henne de skalperte.
-gikk til skoletannlegen unntatt Liss, hun hadde gebiss.
-spilte fotball unntatt frode, det var hans hode.
-satt på skipet unntatt Gunn, hun lå på bunn.
-kjørte Volvo unntatt Lada, hun kjørte Lada.
-hadde fine fortenner unntatt Pia, hun datt i sklia.
-svømte unntatt lasse, han kunne bare vasse.

Det var det. Håper dere likte de. Det var ikke alle som var like bra men... nå må jeg legge meg, vil være opplakt til i morgen!

-Mia

Back to the 80's

Hei! Jeg gleder meg til Tirsdag, for da skal jeg på "back to the 80's" med Benedicte(ehminei.blogg.no)♥
Har aldrig vert på det før, men det er mange som sier at det er kjempebra, så da er det bare å glede seg da!
Håper vi får bra plasser, så vi slipper å sitte helt bakerst så vi ikke ser noen ting.... Nå er det bare 4 dager til jeg drar til sverige! Gleder meg! Men hade:)

-Mia♥

Some pictures

Hei! Nå har jeg vert å tatt bilder med speilrefleks- kameraet til mamma.
Dette er bildene:

Mmmmm, sandwich med karamell♥
Hade!

-Mia♥

Givskud ZOO

Hei! Tenkte å vise noen bilder fra givskud zoo. Om dere lurer, så er det i Danmark.Elefanten rullet hele tiden på en stein eller noe sånnt....xD
Desverre gikk kameraet mitt tomt for strøm, så jeg legger inn noen bilder fra google også:
Kart over parken

Hade!

-Mia♥

Bursdag

Hei! I dag har jeg vert på bursdag til "tanta" mi. Vi dro i 10.00 tiden, og kom hjem i 15.00 tiden.
Så når vi kom hjem spiste vi pizza og så på gnomeo og julie på TV'en. Jeg tror det fortsat holder på, men jeg gikk opp istede. PGA det har jeg ikke fått blogget noe før nå. Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg redigerte i går, siden jeg ikke har tatt noe serlig menge bilder i dag. Tenkte jeg skulle ut en tur snart å ta litt bilder.


Bildet er tatt i Danmark på "Givskud zoo" Neste innlegg blir vell litt om den plassen.
Bildet er redigert på picnik.com.  Hade!

-Mia♥

I'm bored

Hei! har du noen forslag til hva jeg kan gjøre en regnete vinter-dag? Deg kan være noe med bloggen, og det kan være noe jeg kan gjøre utenom PC'en. Kom GJERNE med forslag. Akuratt nå skriver jeg dette innlegget, spiser godteri og kake. Har egentlig ventet på at ei venninne skulle komme, men hun kunne ikke lell, for det ble for sent. Som sakt, kom GJERNE med forslag.
I'm
bored
I'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm bored
I'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredvI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredvI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredvI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm boredI'm bored

Shopping

Nå har jeg nettopp vert i sentrum, og det var MYE regn og ikke minst vind!
Dette er bilder:

Snøen begynner å forsvinne...

En bekk i grøfta.

En DIGER dam!

En bekk igjenn som fører til....

...en stor dam.

Den første plassen jeg skulle på, var Europris, der skulle jeg kjøpe godteri♥
Men så så jeg er DIGER dam på en åker, så jeg tok bilde av den.

Det ser nesten ut som en liten innsjø xD
Så kom jeg inn, å kjøpte godteri. Etter det gikk jeg på Dyrehjørnet(en dyrebytikk) å kjøpte en slaks hult gressball med hull i, og bomull til huset.

i posen..

Bomullet...Godteriet
Den gress-tingen...
Dette er da Kiara brukte den:


på vei opp fra ballen xD

Utforsker litt.
Det var det. Hade! Snakkes senere i kveld!

-Mia♥


Vask...

Hei! I dag har jeg vasket rommet og badet-.- Men nå er jeg ENDELIG ferdig.
Som dere sikkert ser, har jeg byttet design. Denne gangen ble det Norsk design istede for svensk xD
Hvilket synes DU er finest??

Gammelt...

Nytt...
Men over til vaskingen. Jeg tenkte å vise noen bilder fra da jeg vasket:


Rydde....


Vaskeutstyr...

Så var det bare å begynne å vaske.

Da var jeg ferdig med vaskingen!(Det var veldi mye av vaskingen som ikke ble tatt bilde av...)
Hade!

-Mia♥

Heeelg♥

Hei! Nå er det endelig blitt HEEELG♥ Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra i dag.

Haha xD Litt støvete sokker?? Vi hadde K&H å jeg orket ikke å gå inn med støvler xDOm dere lurer på hva det er jeg lager, så er det et serverings-brett xD Vi fikk velge mellom å lage serveringsbrett og PCbrett, men seden jeg har det, tok jeg serveringsbrett.


Haha xD skissene mine xD
Mmmm, maten min♥

Meg med maten min xD

Benedicte med baguetten sin:)

Benedicte's beautyful outfit

Og hennes vakre smykke(Som jeg begynner å misslike...) Det er et munnspill på som faktisk er som et vanlig munnspill, men det er lite og henger på et smykke.

Dette er i friminuttet da, Solveig(tinkers.blogg.no) tegnet det♥ Er hun ikke flink!?

Etter friminuttet var det time igjenn, da var det sammfunnsfag som sto for tur.

Hvem har gjort det rett???
Jo det er.....

Anneli!

Haha xD

Før redigering....

Etter redigering... Dette er det første bildet jeg har redigert sånn her, så ble ganske fornøyd ;)

Når vi kom inn fra friminuttet gikk vi å hentet noen skole- gensre vi hadde kjøpt, så bygget vi med lego xD
Siden vi lærte om elektrisitet, bygget vi med tekno- lego.

Litt suddete bilde... Først laget vi en karusell(Har ikke bilde av den ferdige..)

Så lagde vi en bil til billøpet.Vår bil(Bildet) startet ikke før de anndre bilene hadde nådd målsstreken og når den begynte å kjøre, var den ganske treig....

Da skulle jeg hjem igjenn da. Dette var det jeg hadde på meg halve dagen...
Dette er det jeg hadde på meg resten av dagen...


Altså, det er skole- genserne:)
Men er S så den er litt stor xD
Så måtte jeg jo vaske buret til hamstern min:


Dette som skulle vaskes(Glemte å ta med drikkeflaska på disse bildene...)

Det som ikke skulle vaskes.

Rasket...

Kiara var i innhengningen sin:)

Resten av buret

Etter at jeg vasket det, hadde jeg nytt spon i.(Har ikke bilde av resten, men jeg kan ta det nå..)
Det er buret nå♥
Etter det var det på tide å dra til ei venninne av meg(Hun får ikke legge ut bilder av seg selv på nettet...), får vi skulle bake tacomuffins♥ Dette er bildene jeg tok:

Litt av ingrediensene..
Salt..


Sett ovnen på 200 grader

Mmmmmm
Det var min og min venn sin lille bakedag♥ De var kjempegode! Det anbefales på det sterkeste å bake de♥
Jeg fikk med meg 30 stykk! (Det var ca halvparten)
Da jeg kom hjem sto det en pakke til meg i trappa. Hmm, hva var det inni den?3 tykke bøker, et spill og et gavekort til stenaline båten!(Gavekortet er ikke med på bildene, glemte å ta det med...)
Men da må jeg gå ned! Hade!

-Mia♥

Redigerte bilder(Fra mobilen...)

Eksempelbildene:Mine bilder:


Ble sånn passe fornøyd med bildene....
? Hvilket synes du ble finest??
? Har du noen bilder du har redigert??
? Skal jeg starte med en konkurranse??
? I så fall.... Hva??
? Har du noen anndre spørsmål??

-Mia♥

Bildene fra skolen....

Hei! Ja, i forje innlegg sa jeg at jeg skulle legge ut bildene fra skolen når jeg komhjem, så det har jeg altså tenkt å gjort, i tilleg til at jeg skriver hva det er vi har gjort på skolen.

Dette er den hemmede K'en. Den er BORTE!

holder på å skrive det forje innlegget...

En bit av ungdoms'skolegården.

Sekken til Benedicte(ehminei.blogg.no)

Sekkene til Benedicte og meg.

Benedicte.....

......øver til prøven

Haha! Benedicte's bad støvel day!
3 gutter i klassen fylte støvlene hennes full av vann, så hun kunne ikke ha på seg støvlene i friminuttene, så jeg måtte bære henne...Penalet mittJulie er lærer xD(juliepiaa.blogg.no)

Mia(miaamaa.blogg.no)


Øredoblene til Mia:)

Ringen til Benedicte.

Sånn. Da kom bildene.
Snart kommer det ennda et innlegg. Men nå sitter jeg å spiser is, å venter på at middan skal bli ferdig, så skal jeg på turn. Ladder kameraet mitt nå, så det er klart til turntreninga, så tar jeg bilder♥
Snakkes!

-Mia♥

Skoleeen

Hei! Nå sitter jeg på skolen. Siden jeg er ferdig med det jeg skulle gjøre, fikk vi gjøre hva vi ville. Da valgte jeg selfølgelig å blogge. Jeg har ikke med meg overføringskablen til kamraet, så bildene kommer når jeg kommer hjem. Jeg skal ta bilde av skolePCen, så får dere se hvor herpet k'en er på dette tastaturet. Har tatt det, så legger det inn når jeg kommer hjem. I dag slutter jeg klokken kvart på 3, så jeg er vell hjemme klokken 3, så må jeg logge på PC'en og skrive innlegget... Så innlegget kommer vell i halv fire tiden... Meen om det ikke kommer, er det fordi jeg ikke har tid pga turn. Jeg og Benedicte tenkte vi skulle ta bilder på turn, så da kommer det sikkert noen bilder fra turn også. Jeg er usikker på hvilken tid vi begynner, men jeg håper vi begynner kvart på fem. Men vi begynner mest sannsynlig kvart på 6.
Men nå kommer et gammelt bilde av Kiara som dere egentlig har sett før...

Dette bildet er helt NYDELIG(synes jeg da...).

Hade
-Mia

Some pictures

Hei! I går kveld sa jeg at jeg skulle legge ut noen bilder av når Kiara skulle få mat.
Håper dere liker de!

(Om du lurer på hva det gule er, så er det noen slaks vitmainer... Slik ser det ut:

Ja... Men over til matvraket.

Dette vile jeg ganste fornøyd med....

♥♥♥Hun ville holde selv♥♥♥

Nammenam!

Nå var hun ferdig! Fikk ikke bilde av det, men hus slikket til og med på stigen for å lete etter yoghurt!


Da var det på tide med en liten bulnd;)

Disse bildene tok jeg i dag(Hun fikk litt mer yoghurt siden det ble så lite å går....):

Ja, det var dette hun fikk....

Mmmmm!


Tatt åvenfra.

(Ble litt rødt fordi jeg holdt for blitsen...)

Dårlig kvalitet, jeg vet...

Nå ble jeg litt mett....


Litt av maten hun fikk i dag...

Sleiker, fordi hun bruker å få sleike fingern min der....☺

Hallo!

Så et siste bilde.

Hade! Nå skal jeg bort, blir et innlegg til når jeg kommer til bake(Om et par timer..)

-Mia♥


Sweet<3

Hei. I dag ga jeg yoghurt til Kiara(hamstern min). Jeg tok noen bilder av henne mens hun spiste, og jeg ble utrolig fornøyd med et bilde. Desverre hadde jeg ikke kamera i begynnelsen, så jeg fikk ikke noe bilde av når hun slikket det opp. Men bildet er på kamraet, så bildene kommer i morgen. Istede kommer det et litt gammelt bilde av henne:)

-Mia

Skolen i dag.

Heihei! Nå står jeg ute å fryser. Buhu. Her kommer noen bilder. Kommer et lengre innlegg når jeg kommer hjem.

Stine har farget håret brunere. Det ble fint ja? Men nå ringer dat snart inn til mattetimen, så hade!

-Mia

Lager leker♥

Hei! I dag har jeg tenkt at jeg skal lage noen leker til hamstern min♥
kom ikke på noe mye, men til nå er det blitt to ting... Dette er tingene:


Et lite hus med tre inn/ut ganger. Inni der har jeg lakt en bro og en liten saltstein:

Ja... Dette er da inni det lille huset xD
For å lage dette trengte jeg:
- saks
- nål
- dorull
- tape
- og en liten papp- boks

Det første jeg gjorde var å stikke mange små hull i boksen som da skulle bli pustehull. Så tapet jeg boksten sammen, slik at det ikke gikk å åpne den. Etter det lagde jeg en liten luke på toppen av bokse, så det gikk å åpne den. Da manglet jeg bare rørene. Først måtte jeg jo lage 3 hull, et til hvert rør. etter det, satte jeg bare rørene inn i hullene. Da var den ferdig!


Dette er da den anndre lille tingen jeg lagde:


Det er et lite hus, der det er en liten matskål. Det er også plass til at hun kan sove der♥

Dette er inni, det er den lille papptingen med mat i som er matskåla....
For å lage dette lille huset trenkte jeg:
- En papp- kopp
- Saks
- Tape
- Dorull/pappbit
- Mat

Det første jeg gjorde var å klippe en liten running til inn/ut-gang. Etter det klippte jeg et lite firkantet hull i toppen(bunnen) av koppen. Så lagde jeg skåla for å ha mat i. Etter det var det bare å sette matskåla på plass der den skulle være. Men så ble det et lite problem med å legge maten inn, så jeg lagde en liten luke over matskåla. Da var det bare å fylle på med mat.

Da var det noen bilder av hamstern min da:Sånn.... Ja, det var det. Nå skal jeg ned å se på et program på TV'en. Hade!

? Har du hamster?
? Har du noe annet dyr?
? bruker du å lage noe til dyret ditt?

-Mia♥

Some pictures

Hei! Nå var jeg nettopp en tur ut for å ta noen bilder. Det kom netopp snø, så da tenkte jeg det hadde vært fint med litt bilder.Ja.... Det var bildene jeg tok!

? Har du tatt noen bilder i dag??
? Har du snø der du bor??
? Har du noen forslag til hva jeg kan blogge om??

-Mia♥
Bildene fra i går


Vi vasket buret til pernille og Fleur, dette ble resultatet...


Det var bildene fra i går...

-Mia♥

Har besøk.

Hei! Nå har jeg besøk av kule Elena. Hun har en undulat som heter Soso og er en kul undelat.
Elena flyttet hit i slutten av 3 klassen. Vi snakker og leser blogger....

Dette er Elena.

I forje innlegg sa jeg at jeg skulle legge ut bildene fra i går, så det gjør jeg i neste innlegg istede, så det blir i rett kategori.

The day in yesterday (mobilinnlegg)

I går når vi våknet ryddet vi, så gikk vi på stua å satte oss på hvær vår PC. Men mamman til Benedicte hadde dn ene, så Stine kunne ikke bruke noen, så Stine fikk sitte å se på. Både jeg og Benedicte satt å blogget, jeg på denne bloggen og hun på ehminei.blogg.no. Etter det gikk vi opp og spiste frokost(Minipizza laget selv xD), og når vi var ferdig med det gikk vi ned i stua og satte oss på PCen igjenn. Men da stt vi bare en liten stund, så gikk vi å hentet hundene og hadde de på rommet. Vi tok noen bilder også, men de er på kamraet, så de må legges inn på PCen, så det kommer i neste innlegg. Men Trulte og Simba(hundene) ville ikke leke med oss mer så de fikk gå ut. Så kom vi på at vi kunne turne! Benedicte har utrolig mye turnutstyr på rommet sitt, så vi turnet litt på de forskjellige utstyrene, og tok bilder, øvde oss på rutiner på bom og kast på stang. For hvert apperat vi brukkte, måtte vi ta styrketrening. Men så måtte jeg hjem. Vi dro på hytta en liten tur, så dro vi hjem. Når jeg kom hjem så jeg på Amigo Grande og Mille. Etter det gikk jeg opp på rommet å blogget litt, så gikk jeg ned igjenn å spiste Pizza, godteri og så på HarryPotter. Men mitt i filmen gikk jeg opp å hentet hamstern min å koste med henne mens jeg så på HarryPotter. Det var dagen min i går, i kveld skriver jeg kansje det har gjort i dag, ellers så skriver jeg det i morgen.

 

Dette er noen bilder fra i dag.

-Mia

Del2

Heyy! Ja... Dere har kansje lest "filmkveld" innlegget? Dette er da del 2. Jeg kommer bare til å legge ut bilder + bildetekst da. Kos deg♥

Nam! Chips♥

Pizzabordet.

Dette er den pizza`n som kom først(Ble først ferdig...)

Dette er pizza`n som kom sist.

Noen som satt fra seg fatet sitt på bordet.


Gjengen(med unntak av meg...) Benedicte, May Iren, Solveig og Stine

Klokka(Feil vei...)

Det var meningen å ta bilde av Stine, men så kom Benedicte å satte fingeren sin forran kamera, May Iren bøyde seg fram og Stine så bort xD

Kamera til Benedicte

Stirrekonkuranse med meg og Benedicte.

På rekke å rad går alle opp. (inkludert meg bak kamra..) Det er fordi det var 2 som ble hentet, men så fikk de bli en time til mens foreldrene frakk kaffe xD

Plassen der vi så film(Men vi var oppe da xD)

Det var bildene fra i går kveld:)  Kommer sikkert ett innlegg til snart♥

Hva gjorde du i går kveld?
Har dere noe jeg kan blogge om?

-Mia♥

Filmkveld

Hei! I går kveld var jeg på filmkveld til en venn av meg som heter Benedicte(ehminei.blogg.no).
Vi var 5 jenter som så en film sammen. Det var Benedicte(hun som hadde filmkvelden), Stine, May Iren, Solveg og meg selv. Jeg og Stine låg over til Benedicte, så nå har vi nettopp spist pizza til frokost! Her er noen bilder fra filmkvelden.

Dette er Stine♥

Dette er Benedicte♥

Dette er May Iren♥

May Iren, Solveig og Stine♥

Haha xD Stine♥

Meg xD

Haha, jeg spiste opp nesten all ostepoppen xD

The glass xD


Godteri♥


Solo og Villa♥ Det var brusen vi hadde:)

Filmen vi så.

Fra filmen

Da var filmen ferdig:) Da hadde vi ca. en halv time igjenn. Da gikk vi på rommet å koste oss og tok bilder å sånnt...

Bloggen ville ikke legge inn flere bilder, så jeg lager en del 2 også; )

-Mia♥Skolen i går.

Hei. I går var jeg på skolen.
Jeg tok noen bilder av vennene mine, de fleste har blogg så jeg skriver bloggadressen + navn under bildene.

Dette er Benedicte. Hun er dypt konsentrert med et blogg- innlegg. Trykk HER for å komme til Benedicte`s blogg.


Dette er Katia. Jeg er ikke sikker på om hun har blogg, men om hun har det har hun ikke en norsk blogg, siden hun kommer fra et annet land.


Dette er May Iren.


Dette er Solveig. Hun blogger om hunden hennes☺ Trykk HER for å komme til Solveig`s blogg.


Dette er Ida. Jeg er ikke helt sikker på om hun har blogg.


Dette er Mia. Trykk HER for å komme til Mia`s blogg.


Dette er Stine. Hun har en blogg sammen med noen klassekammerater, trykk HER for å komme til Stine og hennes venner sin blogg.

-Mia♥

GIRL:IT pakken!

Hei! I går fikk jeg girl:it pakken min. Dette var det som var i:


Dette er pakken.

Dette var det vi finn inni pakken.

Nermere beskrivelse av tingene:

Dette er da klistremerker. Det var månedens overaskelse:)Dette er boka vi fikk denne gangen. Det er en bok som er EKSTRA tykk siden det bare ble ei bok....
Dette er det som står i innholdsregistret:

I livets store ostekake er drømmene melet
som holder alt sammen.

Francines liv var nesten prefekt før den nye jenta dukket opp. Hun hadde deltidsjobb som  baker, nesten perfekt hår, super bestevenninne(Holly) og en spirende romanse med naturfagpartneren i klassen. Hun drømmer om den dagen da hun ville få sitt eget bakeprogram på TV. Men den nye jenta synes at Francines bakedrømmer er rare, hun oppfører seg som om Holly er hennes bestevenninne, og på en eller annen måte klarer hun å snurre naturfagpartneren rundt på lillefingeren. Nå virker det som om alle Francies drømmer vil falle sommen som en mislykket sufflè.


Dette er den kule linjalen vi fikk.


Vervebrosjyre. Der står det hva man kan få om man verver en venn.(to av tingene er popcorn-marsin og sjokoladefontene xD)


Dette er et hørespill. Dette er det som står i innholdsregistret:
Jeg landet tunkt på den harde trebrygga. På et eller annet vis klarte jeg å snuble i tauet jeg holdt i handa, og falt sidelengs. Men jeg slapp alldrig tauer. Jeg kom meg på beina og dro båten til kai.
Pappa gikk for å feste akterfortøyningen mens jeg festet baugtrossen. Jeg ventet på at han skulle si, "ikke verst", eller "bra jobba", eller kansje "Jeg baklager at jeg kjeftet på deg", men han så ikke en gang i min retning. Han klappet seg på lommene i shortsen. -Har noen sett lommeboka mi? spurte han. Amy dukket plutselig opp. -Jeg kan hente den, pappa, sa hun, og forsvant inn i kahytta. Jeg stirret etter henne. Pappa? Siden når var han blitt faren hennes? Den ungen ville ha alt som var mitt.


Girl:it bladet. Det står om mange kule ting der inne xD


Så er det da den SUPERKULE glattetangen! Den er da som du ser lilla, så står det selfølgelig girl:it på den.
Den kan bli opp til 200 grader! Det er bra til å være en girl:it ting! Denne er det beste girl:it har hatt på Lenge...


Så til slutt er det et bilde av dverg hamsteren min Kiara.

-Mia♥

Favoritt-ting

Jaa... jeg er ikke helt sikker... om jeg glemmer noe er det bare å kommentere om hva dere vill jeg skal skrive mer om, eller om dere har noen spørsmål. Jeg minner om at dere bør skrive hva dere vill jeg skal skrive om på denne bloggen. Jaaa. Da kommer "favoritt- tingene mine"
Favoritt....
...sporten min?? Turn
...maten min?? Kylling
...desæren min?? Kake!
...Faget mitt på skloen?? Matte
...farge?? Lilla og blå
...bok?? SOLSTORM himmelslør
...lydbok?? Muffe, doktorproktor, pitbullterje, og mye mer.
...drikke?? Saft og bris(kullsyrevann)

Ja... Nå kommer jeg desverre ikke på noe mer... men husk det jeg skrev øverst! Kommenter om det er noe informasjon dere mangler om med!

-Mia

Hei!

Hei! Jeg har hatt TUSEN blogger før, men jeg håper at denne vill gå bedre enn de forje.
Jeg vill gjerne at dere skriver en kommentar om hva dere vill jeg skal skrive om. I dag har jeg vert på skolen. Vi sluttet klokken 12.50. I de to første timene fortsatte vi på et filmprosjekt vi har i norsk. I de to siste timene hadde vi matte. Jeg ble nesten ferdig med leksene til Tirsdag. Jeg manglet bare en oppgave....xD
Nå må jeg gå å spise, skal bli med å hjelpe mamma å passe lillebrødrene mine.

-Mia♥