skolen

Bli kjent-dag

Hei! I dag skal vi ha en bli kjent-dag på skolen. Da kommer alle 7. klassingene som skal begynne på skolen vår hit til Rissa. Jeg kjenner noen av de fra før, men ikke alle. Det er ei jente som gikk i klassen vår før, som flyttet til hasselvika, så hun kommer tillbake i dag.
Dette er programmet for dagen(orker ikke å skrivi tiden) :
- Samling av hele dagens 7. trinn til presentasjon av elever, sosialt samvær og informasjon. Rektor ønsker velkommen.
- Matpause og friminutt
- Presentasjon av fremmedspråk, fordypning og arbeidslivsfag.
- Åsly-elevene tar ansvar for omvisning. Deretter uteaktiviteter.

Ja... det var programmet for i dag.
Kommer mer når skolen er ferdig. Hade!

En hvitveis i skogen

-Mia

Idrettsdag

Hei! Nå er vi snart ferdig med skolen. Først hadde vi terengløp på ca.1,6 km, så hadde vi ball i bøtte, så hadde vi lengdehopp, så var det lunsh. Etter lunch hadde vi høydehopp, så hadde vi 60 meter'n, så til "slutt" hadde vi kast med liten ball. Og HELT til slutt hadde vi staffet. Så nå venter vi bare på at skoledagen skal bli slutt. Såååå.... Hade! Snakkes senere.

-Mia

Skolen

Hei! Nå sitter jeg på skolen. Vi har nettopp tatt en nettvett-test.
Jeg har egentlig ikke så velldig mye å blogge om nå men... Snart skal vi spise mat, og det gleder jeg meg til, for jeg er kjempesulten!
Jeg har med med yoghurt i dag:) Men nå har jeg tenkt å blogge litt på en annen blogg, siden jeg ikke har blogget der på en god stund.
Bloggen heter gnagervenner.blogg.no. Så hade så lenge!
-Mia

På skolen

Hei! Nå er jeg på skolen:) Vi har nettopp hatt elevundersøkelse. Men nå skal vi på konsert, så hade!

-Mia

Friminutt nr.2

Hei! Nå har jeg nettopp hatt matte. De tacomuffinsene jeg og en venninne leget tok jeg med 10 av på skolen i dag. Benedicte spiste 2 og jeg har spist resten. Nå er det bare 3 igjenn og jeg er STAPPMETT! I neste time har jeg svømming. Så må begynne å gå ned dit snart så... Hade!
-Mia

Friminutt nr.1

Hei!! I dag har jeg til nå hatt bare musikk. I de to neste timene skal jeg ha matte med ressten av A-gruppa. Jeg håper vi skal jobbe med leksene. Nå sitter jeg, Benedicte og Ida "ute" for å få litt mer varme i oss. Men snart skal vi ut igjenn, får det ringer snart inn. Hade!
-Mia

Friminutt nr.1

Some pictures.

-Mia

Bildene fra skolen....

Hei! Ja, i forje innlegg sa jeg at jeg skulle legge ut bildene fra skolen når jeg komhjem, så det har jeg altså tenkt å gjort, i tilleg til at jeg skriver hva det er vi har gjort på skolen.

Dette er den hemmede K'en. Den er BORTE!

holder på å skrive det forje innlegget...

En bit av ungdoms'skolegården.

Sekken til Benedicte(ehminei.blogg.no)

Sekkene til Benedicte og meg.

Benedicte.....

......øver til prøven

Haha! Benedicte's bad støvel day!
3 gutter i klassen fylte støvlene hennes full av vann, så hun kunne ikke ha på seg støvlene i friminuttene, så jeg måtte bære henne...Penalet mittJulie er lærer xD(juliepiaa.blogg.no)

Mia(miaamaa.blogg.no)


Øredoblene til Mia:)

Ringen til Benedicte.

Sånn. Da kom bildene.
Snart kommer det ennda et innlegg. Men nå sitter jeg å spiser is, å venter på at middan skal bli ferdig, så skal jeg på turn. Ladder kameraet mitt nå, så det er klart til turntreninga, så tar jeg bilder♥
Snakkes!

-Mia♥

Skoleeen

Hei! Nå sitter jeg på skolen. Siden jeg er ferdig med det jeg skulle gjøre, fikk vi gjøre hva vi ville. Da valgte jeg selfølgelig å blogge. Jeg har ikke med meg overføringskablen til kamraet, så bildene kommer når jeg kommer hjem. Jeg skal ta bilde av skolePCen, så får dere se hvor herpet k'en er på dette tastaturet. Har tatt det, så legger det inn når jeg kommer hjem. I dag slutter jeg klokken kvart på 3, så jeg er vell hjemme klokken 3, så må jeg logge på PC'en og skrive innlegget... Så innlegget kommer vell i halv fire tiden... Meen om det ikke kommer, er det fordi jeg ikke har tid pga turn. Jeg og Benedicte tenkte vi skulle ta bilder på turn, så da kommer det sikkert noen bilder fra turn også. Jeg er usikker på hvilken tid vi begynner, men jeg håper vi begynner kvart på fem. Men vi begynner mest sannsynlig kvart på 6.
Men nå kommer et gammelt bilde av Kiara som dere egentlig har sett før...

Dette bildet er helt NYDELIG(synes jeg da...).

Hade
-Mia