sverige

Sverige!!

Hellu!! I dag er det på tide å dra til pappa igjenn. Denne gangen skal jeg bli der i en hel måned!
Mens jeg er der skal jeg til Tyrkia, og når jeg har kommet hjem igjenn, skal jeg passe to kaniner. Det blir gøy!!!
Det kommer oppdateringer unnder veis, så jeg slipper å skrive ALLT jeg skal....

Men nå må jeg nesten gå.... Hade!!

Kjæms t å savn dæ Benedicte <3

- Mia

Tror jeg har bestemmt meg....

Hei! Nå tror jeg at jeg har bestemmt meg. Jeg tror nåkk at det blir spörsmålsrunnde denne uken, så blir det kansje mågjöre-video neste uke eller noe sånnt... Har ikke så mye plass igjenn på kameraet, så det bilr ikke noen video för jeg har kommet hjem uannsett. Jeg orker ikke å laste over bildene jeg tok i dag, så de kommer kansje i morgen istede. Så da må det vell bil noen anndre bilder da! Jeg låvet jo at det skulle bli bildene fra flyturen i dag, så da legger jeg ut ressten! Det er bare igjenn fra flyplassen da xD videoene tror jeg heller kommer når jeg har kommet hjem igjenn. Orker ikke å gjöre det mens jeg er her. Så bare kos dere!
Denne syntes jeg var morsom når jeg var minndre xD

På dette bildet somet jeg max når jeg skulle ta bildet, og når jeg skulle beskjäre bildet på kameraet somet jeg inn max. Dette er egentilg ganske langt unna.

Softis-maskinen de skal he i sallatbaren:)
Hade!

-Mia♥


Today

Hei! I dag skal jeg på jobben til pappa... Det blir göy:) Snart kommer det en fyr som skal se på motorsykelen til pappa, og kansje kjöpe den. Nå sitter jeg på macbooken til pappa mens jeg nyter en god og "sunn" daim is:)siden pappa og Tommas ikke klarte å spise opp all isen för de åpnet salat-baren måtte de ta med isen hjem. jeg skal pröve å få tatt noen(mange) bilder i dag. Jeg har tatt noen bilder av hamstern min også, så det blir sikkert noen bilder der også:) Men hade! Nå skal jeg gå å gjöre noe annet(er ikke sikker på hva ennda, men jeg finner nåkk på noe!) hade!

-Mia:) 

The plane!!

Hei! Som dere sikkert vet har jeg vert på en liten flytur på ca. 1 time og 15 min. Men jeg kom da fram til slutt! under flyturen tok jeg noen bilder.... Her kommer de:
Slik ser det ut over regnet;)

På vei ned igjenn...

Inni en sky:)

På flyplassen i sverige mens vi venntet på at koffertene skulle komme.
Nå klikket det der når man skal laste opp bilder, så nå må jeg avslutte, så kommer det flere innlegg om dette senere + to videoer hvis jeg klarer det. hade!

-Mia♥

Sverige!

Hei! Nå er jeg i sverige å sitter på MAC'en til pappa. Pappa sitter på ipaden, Elin og Alva leker med påske-heksene som egentlig er påskepynt og Anna(stemora mi) er på jobb. Det ble ikke noe mange innlegg i går, for jeg kom ikke inn på blogg.no. Ikke en gang på mobilden kom jeg inn! Så det bilr ikke noen bilder fra Back to the 80's för jeg kommer hjem. Men jeg låver at det skal bli et innlegg etter jeg har kommet hjem igjenn. Mens jeg satt på flyplassen i trondheim, på flyet og på flyplassen i stokcholm, tok jeg noen bilder, så når jeg kommer på PC'en nede kommer det sikkert noen bilder og 2 videoer fra landingen. Etter jeg hadde landet med flyet, hentet bagasjen og kommet til pappa(som ventet på meg på flyplassen) kjörte vi rett til jobben til pappa. Pappa og Tommas(naboen) startet en salat-bar/kaffè, så i morgen skal jeg bli med pappa å jobbe fra 3-6 altså 3 timer. I dag og i morrgen skal söskenbarnet mitt My jobbe der også. Etter jeg hadde fårr grais salat og 3 bröd der, dro vi hjem så jeg fikk satt tingene mine på rommet og roet meg litt ned, för vi dro å hentet Elin og Alva på barnehagen. Gjett om de ble glad får å se meg!  Elin hoppet rett opp i armene på pappa, för hun merket at jeg også var med, da hoppet hun opp i armene på meg. Alva sprang å gjemte seg bak döra og tittet fram å lo...xD så sprang hun fram og hoppet opp til meg:) Så dro vi hjem, og jeg hilset på hamstern, ga hun et ite hus. Snart tenkte jeg at jeg skal gi henne litt vitamindråper og litt gnager-godt. Jeg har gjort en av to sider i matten som er til Onsdag etter jeg har kommet hjem(dagen etter jeg har kommet hjem...). Så var det bare å spose middag etter leksene. Etter det hadde pappa godt å tatt seg en is, så da ville jo vi også he en, så da ble det is til desärt:) Bare fine ting har skjedd i dag:) Men hade! kommer sikkert noen bilder fra i dag når jeg har kommet på den statsjonäre PC'en. Hade! 

-Mia