teater

Back to the 80's

Hei. For en ganske lang stund siden kom jeg hjem fra back to the 80's. Drt var kjempebra, og jeg annbefaler det til alle som bor i nærheten av Rissa. Det var jo selvfølgeli ikke låv til å ha mobilen på unnder fårestillingen, så jeg har ikke noen bilder på mobilen(blogger på mobilen nå...). Derfor kommer det et innlegg etter skoen i morgen istede. Jeg slutter klokken ti på ett i dag, så det blir sikkert ganske mange innlegg. Jeg skal ladde kameraet å ha med på skolen i morgen, så skal jeg også ta noen bilder hjemme da xD Kansje det blir noen bilder av når jeg gjør lekser også xD Jeg må jo selvfølgeli gjøre alle leksene for hele uka og ganske mye for uka etter påskeferien... Helig vis er jeg nesten ferdig med matten for hele perioden, mangler bare leksene til Onsdag etter påskeferien. Så da har jeg litt engelsk(har kommet ganske langt der også...), RLE og norsk. Da er det ikke så mye da:) Men jeg må jo selvfølgelig pakke også, men det går fort, så det gjør jeg på kvelden. Håper det blir mye blogging i morgen også. Men håper også at det ikke blir så korte innlegg. Det er jo nesten litt bortkastett tid for både meg og dere lesere å lese så korte innlegg. Men for eksemmpel i friminuttene, så vil Benedicte eller noen anndre gjøre noe annet, så da blir det et veldig kort innlegg. Det er jo ikke meningen at bloggen skal ta all tiden fra meg, så jeg ikke har tid til venner og annen fritid. Men nå tror jeg at jg skal legge meg etter jeg har lakt ut noen bilder. Hade!

Lillesøstrene mine sist jeg var der. Det er de, pappa, stemora mi og resten av familien min jeg skal besøke i morgen(Torsdag).

Var vi ikke flinke xD Benedicte var flink, men jeg var ikke dirrekte så god. Dette var sommeren 2011.

Kjenner dere igjenn denne karen?? Det er en tryllekunstner som var med i Norske Tallenter. Han var på rissamartnan og tryllet:)

Ja... var jeg ikke flink xD

-Mia

Back to the 80's

Hei! I dag er den "store" dagen. Jeg og Benedicte skal på Back to the 80's!
Til nå har vi ordnet oss klar, så det er bare å dra! Men hade!

-Mia♥

Back to the 80's

Hei! Jeg gleder meg til Tirsdag, for da skal jeg på "back to the 80's" med Benedicte(ehminei.blogg.no)♥
Har aldrig vert på det før, men det er mange som sier at det er kjempebra, så da er det bare å glede seg da!
Håper vi får bra plasser, så vi slipper å sitte helt bakerst så vi ikke ser noen ting.... Nå er det bare 4 dager til jeg drar til sverige! Gleder meg! Men hade:)

-Mia♥