The day today

Today

Hei! I dag har jeg vert på skolen, og etter skolen ble jeg med benedicte hjem. Vi tok bilder og sånnt i fjæra. Det kommer et eget innlegg om det i morgen(kansje). Om du vil se litt på noen av bildene kan du se på ehminei.blogg.no som er bloggen til Benedicte. Jeg skulle sende melding til mamma om jeg ville bli hentet senere enn 4, men den meldingen klarte jeg selvfølgelig å sende feil, så mamma hadde avtalt at jeg skulle komme å se på en sykkel, så jeg måtte dra ganske tili(i 4 tiden). Om kvelden skulle mamma på møte, så jeg skulle legge brødrene mine. Det var første gangen, og det gikk ikke så veldig bra egentlig. Men de sovnet jo etter ca litt mindre enn en time da:) jeg tror jeg leste 5 bøker til de, og sang TUSEN sanger! Men det var litt koselig også da;) så neste gang jeg passer på de låvet jeg at jeg skal lese ferdig boken jeg holdt på med som jeg ikke fikk lest ut fordi de bare herjet sånn. Men det gikk over når de fikk bli med å lese og sånn i noen anndre bøker da. Så de ble ganske sent før jeg fikk begynnt å spise kveldsmat og sånnt. Men nå tror eg at jeg skal sove, så hade!

-Mia

INS

Hei! I dag har jeg ikke gjort noe sælig mye... Jeg har bare vert på besøk til bestemora mi og til ei som heter Thea som er naboen til bestemor. Thea har fått seg ørkenrotte og den er KJEMPESØT! Broren og søstra har også fått en. Så spiste vi litt kaker og sånnt før vi dro hjem. Når jeg kom hjem bar det rett opp på rommet for å skifte på senga. Men nå skal jeg sove så jeg er utkvilt til i morgen, for da skal jeg på skolen og bli med Benedicte hjem.

Var ikke Alva(lillesøstra mi) søt når hun skulle gå "påsk-kjerring" i påska? Jeg og Ida gikk med henne, så vi fikk litt godteri vi også xD Men vi måtte jo selvfølgelig kle oss ut vi også xD Men det kommer snart et eget innlegg om det, så hade!

-Mia

I dag(mobil-innlegg)

Hei! I dag har jeg vasket ferdig rommet og badet. Benedicte kom til meg en liten tur, så dro vi til sentrum. Først dro vi til Europris. Der kjøpte jeg...


...haribo mega-roulette for 8.99 kr. Jeg huskt jo selvfølgelig ikke at jeg skulle ta bilde av den før det var bare to igjen xD Menmen... Etterpå dro vi til Rimi og kjøpte en flaske med...


Farris med kullsyre for 14.00 kr(tror jeg....). Nam, det var godt med drikke da, for da var jeg tørst! Men jeg drakk faktisk ikke så mye til å være så tørst... Jaja. Etter det dro vi jo selvfølgelig til dyrebutikken. Jeg hadde tenkt å kjøpe ganske mye, men siden de ikke har så stort utvalg der, og siden de ikke hadde fått inn noe nytt der, kjøpte jeg bare en ting. Og det var...


...gnagergodt med jordbær smak for 49.00 kr. Hun elsket det, det var tydelig ganske mye bedre enn den første jeg kjøpte. Den var med bringebær, blåbær og bjørnebær. Etter hun har lakt den med jordbærsmak i skinnposene sine, ser hun på meg og leter etter mer, men jeg kan jo ikke gi henne for mye heller! Jaja. Etter dyrebutikken gikk vi til YX(en bensinstasjon) og kjøpte...

Milkway x2! den kostet noe med 20 kr(husker ikke helt...) Etterpå dro vi hjem til meg igjenn. På vei opp tok vi noen bilder...


Ja... Etter vi kom hjem, lekte vi litt med små- brødrene mine mens mamma lagde graut. Etter en liten(ganske lang) stund gikk vi inn igjenn. Jeg og Benedicte gikk opp og holdt på litt på PC'n og så spiste vi graut. Når vi var ferdig dro vi til Benedicte. Da turnet vi selvfølgelig litt, helt til vi kom på at vi kunne lage en "turndans" xD det tok noen timer å lage for ca. 2 min! Men til slutt ringte mamma, og jeg måtte hjem. Da gikk vi på msn og snakket en stund. Så gikk jeg ned å så på "kvellen er din" etter det var ferdig så vi(jeg og mamma) på "mesternes mester". Så så vi litt på "spider-man 3" så på noe sånnt intervju med Morten-noe fra aha, når det var ferdig så vi på noe titanick program/film. Da var klokken ganske mye, så jeg gikk å la meg. Så nå ligger jeg å hører på "Muffe1-2-3". Men nå skal jeg sove, hade!

-Mia

I dag

Hei! I dag har jeg vert i "Målstaparken" med Alva. Etter det dro vi hjem å spiste mat. Snart skal vi dra til "Fyrishåv" å ta en LAAAAAANG dukkert(håper jeg). Ida og familien hennes skal også dit, så da sli8pper jeg å väre allene:) Jeg vet egentlig ikke noe mer jeg skal gjöre i dag, så hade!(först kommer det noen bilder....xD)

Ida skal ta opp hamstern.

Trollet Mia og Ida:)

-Mia♥

 

I går

Hei! I går ble det ikke noe innlegg siden jeg ikke kom meg inn på blogg.no. Derfor skriver jeg nå istede! Ja... I går var jeg med pappa på jobb(bilder kommer senere...). Den kom desverre bare 3 kunder på 4 timer. Menmen... Det var jo söndag, så vi hadde ikke ventet mer. Etter det kom Ida hit. Hun skulle overnatte, så vi beddet sengen, så på film og spiste poppcorn. Så gikk vi å la oss i 12 tiden, men vi leste/spillte en stund også da, så jeg er ikke sikker på hva klokken var når jeg sovnet. Her er noen bilder fra dagen i går:Filmen vi så heter "The city of Ember"


Slutt!
Hade!

-Mia♥
I dag

Hei! I dag har jeg egentli en ganske enkel plan for dagen. Først skal jeg på skolen til klokken blir 3. Dette er planen min på skolen: 1&2 timen: musikk 3&4 timen: matte 5&6 timen: svømming så skal jeg hjem å gjøre lekser og blogge litt. Det blir sikkert ikke SÅÅÅ mye blogging i dag, men det blir litt. Skl ladde mobilen min, så skal jeg prøve å blogge så mye jeg klarer i friminuttene i dag. Men hade!
-Mia

Heeelg♥

Hei! Nå er det endelig blitt HEEELG♥ Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra i dag.

Haha xD Litt støvete sokker?? Vi hadde K&H å jeg orket ikke å gå inn med støvler xDOm dere lurer på hva det er jeg lager, så er det et serverings-brett xD Vi fikk velge mellom å lage serveringsbrett og PCbrett, men seden jeg har det, tok jeg serveringsbrett.


Haha xD skissene mine xD
Mmmm, maten min♥

Meg med maten min xD

Benedicte med baguetten sin:)

Benedicte's beautyful outfit

Og hennes vakre smykke(Som jeg begynner å misslike...) Det er et munnspill på som faktisk er som et vanlig munnspill, men det er lite og henger på et smykke.

Dette er i friminuttet da, Solveig(tinkers.blogg.no) tegnet det♥ Er hun ikke flink!?

Etter friminuttet var det time igjenn, da var det sammfunnsfag som sto for tur.

Hvem har gjort det rett???
Jo det er.....

Anneli!

Haha xD

Før redigering....

Etter redigering... Dette er det første bildet jeg har redigert sånn her, så ble ganske fornøyd ;)

Når vi kom inn fra friminuttet gikk vi å hentet noen skole- gensre vi hadde kjøpt, så bygget vi med lego xD
Siden vi lærte om elektrisitet, bygget vi med tekno- lego.

Litt suddete bilde... Først laget vi en karusell(Har ikke bilde av den ferdige..)

Så lagde vi en bil til billøpet.Vår bil(Bildet) startet ikke før de anndre bilene hadde nådd målsstreken og når den begynte å kjøre, var den ganske treig....

Da skulle jeg hjem igjenn da. Dette var det jeg hadde på meg halve dagen...
Dette er det jeg hadde på meg resten av dagen...


Altså, det er skole- genserne:)
Men er S så den er litt stor xD
Så måtte jeg jo vaske buret til hamstern min:


Dette som skulle vaskes(Glemte å ta med drikkeflaska på disse bildene...)

Det som ikke skulle vaskes.

Rasket...

Kiara var i innhengningen sin:)

Resten av buret

Etter at jeg vasket det, hadde jeg nytt spon i.(Har ikke bilde av resten, men jeg kan ta det nå..)
Det er buret nå♥
Etter det var det på tide å dra til ei venninne av meg(Hun får ikke legge ut bilder av seg selv på nettet...), får vi skulle bake tacomuffins♥ Dette er bildene jeg tok:

Litt av ingrediensene..
Salt..


Sett ovnen på 200 grader

Mmmmmm
Det var min og min venn sin lille bakedag♥ De var kjempegode! Det anbefales på det sterkeste å bake de♥
Jeg fikk med meg 30 stykk! (Det var ca halvparten)
Da jeg kom hjem sto det en pakke til meg i trappa. Hmm, hva var det inni den?3 tykke bøker, et spill og et gavekort til stenaline båten!(Gavekortet er ikke med på bildene, glemte å ta det med...)
Men da må jeg gå ned! Hade!

-Mia♥

Skolen i dag.

Heihei! Nå står jeg ute å fryser. Buhu. Her kommer noen bilder. Kommer et lengre innlegg når jeg kommer hjem.

Stine har farget håret brunere. Det ble fint ja? Men nå ringer dat snart inn til mattetimen, så hade!

-Mia

Bildene fra i går


Vi vasket buret til pernille og Fleur, dette ble resultatet...


Det var bildene fra i går...

-Mia♥

The day in yesterday (mobilinnlegg)

I går når vi våknet ryddet vi, så gikk vi på stua å satte oss på hvær vår PC. Men mamman til Benedicte hadde dn ene, så Stine kunne ikke bruke noen, så Stine fikk sitte å se på. Både jeg og Benedicte satt å blogget, jeg på denne bloggen og hun på ehminei.blogg.no. Etter det gikk vi opp og spiste frokost(Minipizza laget selv xD), og når vi var ferdig med det gikk vi ned i stua og satte oss på PCen igjenn. Men da stt vi bare en liten stund, så gikk vi å hentet hundene og hadde de på rommet. Vi tok noen bilder også, men de er på kamraet, så de må legges inn på PCen, så det kommer i neste innlegg. Men Trulte og Simba(hundene) ville ikke leke med oss mer så de fikk gå ut. Så kom vi på at vi kunne turne! Benedicte har utrolig mye turnutstyr på rommet sitt, så vi turnet litt på de forskjellige utstyrene, og tok bilder, øvde oss på rutiner på bom og kast på stang. For hvert apperat vi brukkte, måtte vi ta styrketrening. Men så måtte jeg hjem. Vi dro på hytta en liten tur, så dro vi hjem. Når jeg kom hjem så jeg på Amigo Grande og Mille. Etter det gikk jeg opp på rommet å blogget litt, så gikk jeg ned igjenn å spiste Pizza, godteri og så på HarryPotter. Men mitt i filmen gikk jeg opp å hentet hamstern min å koste med henne mens jeg så på HarryPotter. Det var dagen min i går, i kveld skriver jeg kansje det har gjort i dag, ellers så skriver jeg det i morgen.

 

Dette er noen bilder fra i dag.

-Mia